S.T.A.L.K.E.R. - Mutants list 2/4




POLTERGEIST
- You can meet him especially indoors. He looks like a giant sparkle ball. He throws some stuff on you and causes bleeding.
-.You can kill him by shooting, not by knifing. Use the best weapon you have, because you can hardly see him and its easier to kill him.
- His real look you can see after killing him


CZech visitors: Můžete na něj natrefit hlavně ve vnitřních prostorách. Vypadá jako klubko jisker. Hází na vás předměty a způsobuje krvácení. Zkoušky zabít ho nožem nedopadly zrovna nejúspěšněji. Doporučuji použít tu nejlepší zbraň, kterou u sebe máte, je totiž těžké ho zahlédnou a identifikovat, takže s lepší zbraní se ho snadněji zbavíte. Jeho pravá podoba je vidět až když ho zabijete.




BLOODSUCKER (Upír)
- He is most of the time invisible - you can see only his glowing eyes. He runs very fast and he causes bleeding. 
- You can kill him by knifing, but its better to keep longer distance, because he can´t hurt you from far. So if its possible, use shooting. You can earn his tentacles by killing him.

CZech visitors: Většinou je neviditelný - můžete vidět jen jeho svítící oči. Umí velice rychle běžet a způsobuje krvácení. Zabít ho můžete i nožem, ale je lepší udržet si od něj větší vzdálenost, protože vás z dálky nemůže zranit. Takže jestli je to možné, použijte střílení. Jeho zabitím lze získat upíří chapadla.





 CONTROLLER (Mozkožrout)
- He causes reeling and hurt your brain. He can damage you only if he sees you.
- You can kill him very easily. Run as near as you can to him and knife him to death.

CZech visitors: Způsobuje motání a narušuje mozek. Může vás zranit jen když vás vidí. Dá se zbít velice snadno. Stačí jen se k němu dostat co nejblíže a užezat ho nožem k smrti.







PSEUDOGIANT (Pseudoobr * )
-He is very big and has three legs. He can hurt you on near and middle distance. He uses stamping tu hurt you. 
-It is not easy to kill him. Use your best weapon - RPG, grenade launcher or grenades.

CZech visitors:  Je obrovský a má tři nohy. Může vás zranit na krátké a středně dlouhé vzdálenosti. Hlavně si dejte pozor na jeho dupání. Není lehké ho zabít, doporučuji proto použít vaši nejlepší zbraň - RPG, Bulldog 6 nebo mu pod nohy házejte granáty.






Special thanks: stalkerzone.de stalker.wikia.com and other stalker sites..

* pozn. autora: Pro Jirku: Kuře s nohou na prdeli


Penulis : germia ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel S.T.A.L.K.E.R. - Mutants list 2/4 ini dipublish oleh germia pada hari čtvrtek 12. července 2012. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan S.T.A.L.K.E.R. - Mutants list 2/4
 

0 komentářů:

Okomentovat