Quake III Arena Episodes - 8th + MYNX profile

Episode 8:  The Amulet


EN:
Doom puts Rangers Quake 1 Amulet to the test in Quarantine.

CZ:
Poté, co byl přerušen zápas mezi Xaerem a Doomem, Doom se přemístí za Sargem, Rangerem a Gruntem. Dozvídá se, že se Xaero může během zápasu kdykoliv teleportovat. Všichni tři Doomovi přátele jsou z nižších Tierů (odkaz) a nemohou se Xaerovi rovnat. Ranger však má amulet ještě ze svého působiště, hry Quake 1 (screenshot), který mu umožňuje rychlou teleportaci. Věnuje ho Doomovi, aby nebyl při boji s Xaerem znevýhodněn. Zároveň se dozvídáme, že Grunt od svého příchodu do arén ani jednou nepromluvil. Pak podstoupí Doom svůj první zápas TDM v aréně Quarantine v týmu s Mynx, první ženou z arény, co poznal, proti Rangerovi a Sargovi. Při boji zkouší vlastnosti amuletu. Po zápase se Doom dozvídá, že jeho další soupeř nebude Xaero, ale Visor s novými vylepšeními.


Mynx
- žena, člověk
- Fashion Model, Porno Queen, Assasin: Which is the real Mynx? She's a cross between Barb Wire and Trinity from the Matrix. Overly sexy, smart, edgy and dangerous, no one lays a hand on her and lives...unless she asks you too.




Penulis : germia ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Quake III Arena Episodes - 8th + MYNX profile ini dipublish oleh germia pada hari středa 11. července 2012. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Quake III Arena Episodes - 8th + MYNX profile
 

0 komentářů:

Okomentovat